عنوان گروه خبري / نشست .
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۲۲
  • کد خبر : ۳۲۷۴
ارائه نتایج طرح پژوهشی مطالعه تطبیقی پوشش های بیمه ای قابل ارائه به جامعه هدف نیروهای مسلح
نشست تخصصی ارائه نتایج طرح پژوهشی با عنوان "مطالعه تطبیقی پوشش‌های بیمه‌ای قابل ارائه به جامعه هدف نیروهای مسلح"، امروز در محل صندوق بیمه نیروهای مسلح برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه هدف از انجام این پژوهش، ترسیم شمایی کلی از پوشش‌های بیمه عمر و حوادث در چند کشور منتخب است تا بتواند برای انجام مطالعه‌ای میدانی با هدف نیازسنجی جامعه نیروهای مسلح، مورد استفاده قرار گیرد. به این منظور، سه کشور آمریکا، انگلیس و استرالیا مورد بررسی قرار گرفته و پوشش‌های بیمه عمر و حوادثی که در این کشورها مختص جامعه نیروهای مسلح ارائه می‌شود، شناسایی، احصا و طبقه‌بندی شده‌اند.
شایان ذکر است در این نشست تخصصی که با حضور دکتر غفاری مدیرعامل صندوق، مهندس صانعی معاون طرح، برنامه و بودجه و جمعی از مدیران و کارشناسان این صندوق برگزار شد، دکتر نیاکان معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه ، دکتر حضارمقدم سرپرست اداره امور آموزشی و پژوهشی  و دکتر قنبرزاده سرپرست گروه بیمه های اشخاص پژوهشکده بیمه حضور داشتند.

پژوهشکده بیمه
    V5.6.6.0