۱۳۹۹/۰۶/۳۰
برگزاری پنجمین عصرانه بهره وری با همكاری پژوهشكده بیمه
پنجمین عصرانه بهره وری با موضوع بیمه و بهره وری؛ چالش ها و راهکارها عصر امروز یکشنبه سی ام شهریورماه به همت انجمن بهره وری ایران و میزبانی پژوهشکده بیمه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، در این نشست جمعی از صاحبنظران حوزه بیمه و بهره وری پیرامون موضوعات مرتبط با بهره وری در صنعت بیمه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
بر پایه این گزارش در این نشست  دکتر کردبچه رئیس پژوهشکده بیمه، دکتر کریمی دبیرکل سندیکای بیمه گران ، مهندس اولیاء عضو هیات مدیره انجمن بهره وری ، مهندس بختیاری مدیرعامل شرکت بیمه رازی،  مهندس مهدوی مدیرعامل شرکت بیمه سرمد ، دکتر محسن غفوری آشتیانی مدیر موسسه مدیریت ریسک بیمه ای سامان پایدار ، دکتر تقوایی دکتری حقوق و مدرس دانشگاه و مهندس حمید آشتیانی عضو هیات مدیره انجمن بهره وری به ارائه سخنرانی پرداختند.
فایل ویدئویی این نشست در صفحه روابط عمومی وب سایت پژوهشکده بیمه بارگزاری خواهد شد.