هدف از تشکیل میز بیمه‌های انرژی در پژوهشکده بیمه، نیاز سنجی و تحقیق و پژوهش در خصوص موضوعات مرتبط با حوزه بیمه‌های نفت، گاز و پتروشیمی می‌باشد. در این راستا تلاش می‌گردد با برگزاری نشست‌های تخصصی، دوره‌های آموزشی، پژوهش‌های مرتبط و استفاده از نظرات خبرگان این حوزه، گام موثری در توسعه، یادگیری، کارآمدی و انتخاب پوشش مناسب بیمه‌ای در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی برداشته شود که در نهایت این امر منجر به فرصت‌سازی از طریق ایجاد پارادایم علمی جهت تعامل بیشتر صنعت بیمه و صنایع نفت، گاز و پتروشیمی خواهد شد.
همانگونه که می‌دانیم شرکت‌های نفت و گاز با ریسک‌های متنوع و پیچیده‌ای مواجهند. در نمودار زیر نقشه ریسک شرکت‌های نفت و گاز ارائه شده است، در حال حاضر، یکی از اولویت‌های مطالعاتی و پژوهشی این میز،  مطالعه ریسک‌های بیمه‌پذیر در حوزه بیمه‌های نفت، گاز و پتروشیمی است.

فاطمه عطاطلب
راهبر میز بیمه های انرژی

کارشناسی: کارشناسی آمار، دانشگاه بیرجند
کارشناس ارشد:علوم محاسبات و برنامه ریزی بیمه (اکچوئری)، دانشکده اکو دانشگاه علامه طباطبایی
دانشجوی دکتری:بیمسنجی (اکچوئری)، دانشگاه شهید بهشتی
علاقه‌مندی‌ها:
موضوعات بیمه های غیرزندگی، بیمه های اتکایی، ذخایر فنی و حسابداری بیمه
تلفن: 22084084 داخلی 170
ایمیل: atatalab@irc.ac.ir

رزومه پژوهشی

راهبر میز بیمه‌های انرژی پژوهشکده بیمه سرکار خانم فاطمه عطاطلب هستند. ایشان دارای مدرک کارشناسی آمار از دانشگاه بیرجند، کارشناسی ارشد علوم محاسبات و برنامه ریزی بیمه (اکچوئری) از دانشکده اکو دانشگاه علامه طباطبایی و دانشجوی دکتری رشته بیمسنجی (اکچوئری) دانشگاه شهید بهشتی می باشند. موضوعات بیمه های غیرزندگی، بیمه های اتکایی، ذخایر فنی و حسابداری بیمه از جمله علاقمندی های ایشان می باشد.

گروه دورانV5.6.6.0