شنبه بيست و هشتم مرداد 1396 - 2017؍Aug؍19

اولين شماره نشريه الكترونيكي تازه هاي بيمه ايران و جهان انتشار يافت

اولين شماره دو هفته نامه الكترونيكي تازه هاي بيمه در ايران و جهان توسط پژوهشكده بيمه انتشار يافت.
روابط عمومي پژوهشكده بيمه اعلام كرد: اين دو هفته نامه حاوي مهمترين تحولات صنعت بيمه در ايران و جهان با تاكيد بر ابعاد نظارتي و بر اساس اطلاعات معتبر از مراكز تحقيقاتي و جديدترين اخبار صنعت بيمه در جهان و ايران است.
در نخستين شماره اين نشريه که توسط اداره روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشکده بیمه، انتشار یافته است، شاهد آخرين گزارش بازار بيمه جهان از انجمن بین المللی ناظران بیمه (IAIS)، آخرين خبر از بررسي استانداردهاي جهاني سرمايه گروهي توسط ناظران بيمه، گزارش تحقيقاتي سازمان نظارت بر بازارهاي مالي هلند درباره رفتار سرمايه‌گذاران خود راهبر و گزارش تحقيقات ساپ و اووم از فقدان راه حل های عملیاتی صنعت بيمه جهان هستیم.
همچنین، مطالبی دیگری با عناوین: توانگري مالي دو به اجرا در آمد، بيمه‌نامه‌هاي درمان بلندمدت چندوجهي، معرفي مركز سياست‌گذاري و تحقيقات بيمه (وابسته به NAIC) و تدوین استانداردهاي جديدي براي مديريت شكايات مشتريان مالي توسط سازمان نظارت بر خدمات مالي اندونزي، و در نهایت ضرورت توانبخشي به ظرفيت‌هاي نظارتي سازمان نظارت مالي آلباني انتشار یافته است.
گفتنی است این نشریه الکترونیکی در وبسایت فارسی پژوهشکده بیمه به آدرس: www.irc.ac.ir، قابل مشاهده است.

نوشته شده در 1394/11/24 گروه خبر : نشریه