سه شنبه ششم تير 1396 - 2017؍Jun؍27

پانزدهمين شماره ماهنامه دوزبانه افق بيمه انتشار يافت

پانزدهمين شماره ماهنامه تحليلي- خبري و اطلاع رساني افق بيمه با تمركز بر معرفي تجارب جهاني بيمه و رويدادهاي مهم داخلي به دو زبان فارسي و انگليسي منتشر شد.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده بيمه، در اين شماره به موضوع تعامل پژوهشكده بيمه با مراكز علمي و صنعت بيمه پرداخته شده است كه در اين راستا امضاي تفاهم نامه هاي پژوهشكده با شركت هاي بيمه و دانشگاه هاي داخلي از مواردي است كه مي توان به آن اشاره نمود.
انتشار مصاحبه اختصاصي با مديرعامل صندوق تامين خسارت هاي بدني در خصوص نقش صندوق تامين خسارت هاي بدني به عنوان حلقه تكميلي صنعت بيمه در اجراي قانون شخص ثالث و همچنين مصاحبه اختصاصي با رييس كميته آزمون پژوهشكده بيمه در خصوص آزمون‌هاي پرمخاطب صنعت بيمه و توصيه هايي براي داوطلبان نيز در بخش مصاحبه هاي اين شماره از نشريه افق بيمه مشاهده مي شود.
بر پايه اين گزارش دريافت جايزه بهترين رهبر كسب و كار توسط بيمه معلم و همچنين گزارش حضور مدير عامل بيمه رازي در ويديو كنفرانسي كه در حضور سرمايه‌گذاران خارجي در لندن برگزار گرديد در قالب گزارش خبري به چاپ رسيده است.
اين گزارش مي افزايد: معرفي بيمه سايبري، بيمه هاي انرژي و بخش دوم روند كسب اكچواري حرفه اي در جهان عناوين سه مقاله اي است كه در اين نشريه به چشم مي خورد.
آشنايي با رويدادهاي علمي و آخرين گزارشهاي پژوهشي انتشار يافته در حوزه بيمه نيز در بخش بين الملل نشريه به چاپ رسيده است كه عناوين آنها شامل: گزارش سيگما از كم بيمه گي در بخش اموال چالشي جهاني و رو به رشد، گزارش رويترز از ورود بيمه گران خارجي تا سال 2016 به ايران و اهميت مديريت ريسك در گفتگو با رييس فدراسيون انجمن هاي مديريت ريسك اروپا، مي باشد.
گفتني است در بخش خارجي نشريه نيز مهمترين پژوهش هاي انجام شده توسط پژوهشكده بيمه از جمله بررسي ميزان اعتماد عمومي به بيمه‌هاي بازرگاني و طرح جامع برنامه توسعه نظام بيمه كشور ترجمه و ارائه شده است. تحليل نظام اجباري بيمه خودرو و روند نرخ نفوذ بيمه در سال هاي 2014-2011 ، از ديگر عناويني است كه در اين نشريه مي خوانيم.

نوشته شده در 1394/12/2 گروه خبر : نشریه