پنجشنبه سوم فروردين 1396 - 2017؍Mar؍23

انتشار كتاب مبانی بیمه سنجی بیمه های حوادث

كتاب مبانی بیمه سنجی بیمه های حوادث با هدف توسعه مهارت‌هاي فردي و حرفه‌اي متخصصان اين حوزه كه دارای دانش عملی در مورد چگونگی کنش متقابل ریسک‌های مختلف با یکدیگر و با محیط وقوع اين ريسك‌ها هستند، انتشار يافت.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده بيمه، پيوند علم بيمه سنجي با ساير قلمروهاي علمي نظير تحليل مالي پويا، ضرورت آشنايي هر چه بيشتر با ظرايف اين حرفه را آشكار مي‌سازد. به همين منظور كتاب مبانی بیمه سنجی بیمه های حوادث با درك اهميت اين حوزه توسط انتشارات پژوهشكده بيمه به چاپ رسيده است.
بر پايه اين گزارش اين كتاب در دو جلد و ده فصل با عناوین مقدمه، نظریه ریسک، نرخ گذاری، نرخ گذاری ریسک انفرادی، تعیین ذخایر خسارت، طبقه بندی ریسک، بیمه اتکایی، باورمندی، مسائل سرمایه گذاری در بیمه اموال و حوادث و موضوعات ویژه توسط انجمن بیمه سنجی حوادث تدوین و گردآوری شده است و دکتر محسن قره خانی و فاطمه نصیری ترجمه این متون را بر عهده داشته اند.
علاقه‌مندان براي تهیه این كتاب می‌توانند به پژوهشکده بیمه واقع در سعادت‌آباد- میدان شهيد تهراني مقدم- خیابان سرو غربی نرسیده به میدان قیصر امین‌پور (شهرداری سابق)، پلاك 43 مراجعه نمايند. همچنين خريد مجازي اين كتاب از طريق مراجعه به آدرس http://bookstore.irc.ac.ir/ امكان پذير است.

نوشته شده در 1395/3/9 گروه خبر : کتاب