دوشنبه يازدهم ارديبهشت 1396 - 2017؍May؍1

با حضور استاد برجسته بين‌المللي برگزار مي‌شود
دعوت به ثبت نام در كارگاه آموزشي مديريت ريسك شركتي

پژوهشكده بيمه كارگاه آموزشي مديريت ريسك شركتي در صنعت بيمه را توسط پروفسور ابوالحسن جليلوند، پروفسور گروه مالي دانشگاه لويولاي شيكاگو برگزار مي‌‌كند.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده بيمه اين كارگاه دو روزه آموزشي طي روزهاي 2 الي 4 بهمن ماه و حداقل به مدت 12 ساعت در محل پژوهشكده بيمه برگزار مي‌‌گردد.
اين گزارش مي‌افزايد: محورهاي اصلي اين كارگاه آموزشي شامل آشفتگي در اقتصاد جهاني، تاثير نوآوري و تغييرات استراتژيكي در سودآوري بلند مدت شركت‌ها، پنج گام در فرايند مديريك ريسك و ارزيابي و تخمين ريسك‌هاي شناخته شده مي‌باشد.
ازديگر محورهاي اين كارگاه آموزشي، مي‌توان به تكنيك‌هاي پوشش ريسك، نگاهي دقيق‌تر و عميق‌تر به تكنيك‌هاي پوشش ريسك و نمونه هاي عملي مديريت ريسك در شركت‌ها اشاره كرد.
علاقه‌مندان به شركت در اين كارگاه آموزشي مي‌توانند از طريق پرتال آموزشي پژوهشكده بيمه به آدرس http://amoozesh.irc.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام نماييد.

نوشته شده در 1395/10/6 گروه خبر : اخبار ايران