شنبه بيست و هفتم بهمن 1397 - 2019؍Feb؍16

كتاب مباحث تكميلي در بيمه‌هاي اشخاص توسط پژوهشكده بيمه به بازار عرضه شد

کتاب "مباحث تکمیلی بیمه‌های اشخاص" پیرامون سرفصل‌های بیمه‌های اشخاص، قابل بهره‌برداري در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت بیمه توسط پژوهشکده بیمه انتشار یافت.
روابط عمومی پژوهشکده بیمه اعلام کرد: كتاب ‌بیمه‌های اشخاص به منظور تأمین نیازهای علمی دانشجویان رشته مدیریت بیمه در مقطع کارشناسی ارشد و براساس سرفصل‌های تعیین شده از سوی وزارت علوم در قالب مبحث درسی بیمه‌های اشخاص (2) به چاپ رسیده است.
این کتاب در 6 فصل تحت عناوین تجزیه و تحلیل قراردادهای بیمه عمر، معرفی انواع بیمه‌های عمر، محاسبات فنی بیمه عمر، محاسبات فنی بیمه‌های حوادث، محاسبات فنی بیمه درمان و سازمان و مدیریت شرکت‌های بیمه عمر به رشته تحریر درآمده است و نویسنده آن دکتر سید محمد حسینی پور است .
علاقه‌مندان براي تهیه این كتاب می‌توانند به پژوهشکده بیمه واقع در سعادت‌آباد- میدان شهيد تهراني مقدم- خیابان سرو غربی نرسیده به میدان قیصر امین‌پور (شهرداری سابق)، پلاك 43 مراجعه نمايند. همچنين خريد مجازي اين كتاب از طريق مراجعه به آدرس http://bookstore.irc.ac.ir/ امكان پذير است

نوشته شده در 1395/12/16 گروه خبر : کتاب