شنبه بيست و هفتم بهمن 1397 - 2019؍Feb؍16

کتاب ماهیت و کاربرد بیمه اتکایی به چاپ رسید

کتاب ماهیت و کاربرد بیمه اتکایی نوشته اردشیر احدی و با هدف ارائه اطلاعات در جهت مهارت و توانمندی فعالان عرصه بیمه و بیمه اتکایی توسط پژوهشکده بیمه به چاپ رسید.
روابط عمومی پژوهشکده بیمه اعلام کرد تدوین و تنظیم این کتاب بر اساس تجارب علمی نویسنده در سال های متمادی در رشته های مختلف بیمه اتکایی قبولی و واگذاری صورت گرفته و در آن تلاش شده است با استفاده از تازه ترین مطالب کاربردی منابع مختلف در زمینه بیمه اتکایی در رشته های غیرزندگی، اطلاعات و مثال های مهم در اختیار خوانندگان قرار گیرد.
این کتاب در سه فصل شامل کلیات،سهم نگهداری ، بیمه اتکایی اختیاری و اجباری و قرادادهای اتکایی نسبی در 110 صفحه و به قیمت 7 هزار تومان انتشار یافته است.
علاقه‌مندان براي تهیه این كتاب می‌توانند به پژوهشکده بیمه واقع در سعادت‌آباد- میدان شهيد تهراني مقدم- خیابان سرو غربی نرسیده به میدان قیصر امین‌پور (شهرداری سابق)، پلاك 43 مراجعه نمايند. همچنين خريد مجازي اين كتاب از طريق مراجعه به آدرس http://bookstore.irc.ac.ir/ امكان پذير است

نوشته شده در 1395/12/21 گروه خبر : کتاب