پنجشنبه بيست و سوم آذر 1396 - 2017؍Dec؍14

منبع آزمون های بیمه در قالب ویرایش جدید انتشار یافت

کتاب "اصول، مقررات و رشته های بیمه" در قالب ویرایش جدیدی از "کتاب جامع آموزش بیمه" به عنوان منبع اصلی آزمون های صنعت بیمه منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، این اثر علمی - آموزشی مرجعی ارزشمند برای کارشناسان و علاقه مندان و همچنین داوطلبان آزمون نمایندگی، کارگزاری و ارزیابی خسارت بیمه ای قلمداد می شود.
این گزارش می افزاید: این کتاب که به سفارش بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و توسط پژوهشکده بیمه تهیه شده است، اطلاعات کاملی از اصول اساسی بیمه، مقررات و رشته های بیمه را ارائه می نماید و در دو جلد تدوین شده است که در جلد اول به مباحث کلیات و اصول بیمه، اصول مدیریت ریسک، فرایند صدور بیمه نامه، فرایند پرداخت خسارت، قوانین و مقررات بیمه ای، بازاریابی و در جلد دوم آن به بیمه های عمر، بیمه های درمان، بیمه های حوادث، بیمه های آتش سوزی، بیمه بدنه اتومبیل، بیمه های مهندسی، بیمه های مسئولیت، آیین نامه ها، قانون بیمه شخص ثالث و بیمه های باربری پرداخته شده است.
علاقه‌مندان براي تهیه این كتاب می‌توانند به پژوهشکده بیمه واقع در سعادت‌آباد- میدان شهيد تهراني مقدم- خیابان سرو غربی نرسیده به میدان قیصر امین‌پور (شهرداری سابق)، پلاك 43 مراجعه نمايند. همچنين خريد مجازي اين كتاب از طريق مراجعه به آدرس http://bookstore.irc.ac.ir امكان پذير است.

نوشته شده در 1396/2/19 گروه خبر : اخبار ايران