پنجشنبه بيست و هفتم مهر 1396 - 2017؍Oct؍19

ثبت‌نام اولین دوره آزمون کارگزاری و نمایندگی بیمه آغاز شد

ثبت نام اولین آزمون کارگزاری و نمایندگی بیمه با عنوان آزمون‌های دانش و اطلاعات بیمه‌‌ای (آداب) از امروز 20 اردیبهشت‌ماه تا پایان وقت اداری روز 25 اردیبهشت‌ماه به مدت 5 روز از طریق سامانه آزمون پژوهشکده بیمه انجام ‌می‌شود.
روابط عمومی پژهشکده بیمه اعلام کرد: تاریخ برگزاری آزمون برابر برنامه‌ زمان‌بندی که قبلاً از طریق همین سایت اطلاع‌رسانی شده است ، 28 اردیبهشت‌ماه خواهد بود و از این رو تاریخ ثبت نام این آزمون تنها در طی 5 روز زمان اعلام شده صورت می‌پذیرد و قابل تمدید نخواهد بود.
علاقه‌مندان می‌توانند اطلاعات تکمیلی را طریق اطلاعیه‌ی مندرج در سامانه آزمون به آدرس http://azmoon.irc.ac.ir دریافت نمایند.

نوشته شده در 1396/2/20 گروه خبر : اخبار ايران