شنبه بيست و هشتم مرداد 1396 - 2017؍Aug؍19

اولویت‌های پژوهشی سال 96 پژوهشکده بیمه در زمینه طرح‌ها و پایان‌نامه‌ها اعلام شد

پژوهشکده بیمه اولویت‌های پژوهشی سال 96 خود را در زمینه طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌های دوره‌‌های کارشناسی ارشد و دکتری اعلام کرد.
روابط عمومی پژوهشکده بیمه اعلام کرد رویکرد این پژوهشکده عمدتاً به تحقیقات کاربردی همراه با ارایه راهکار به همراه پیشنهادات و توصیه‌های سیاستی توسط مجریان است.
براساس این گزارش با توجه به حمایت‌های مادی و معنوی از پایان‌نامه‌های دانشجویی در پژوهشکده بیمه، دانشجویان دوره‌های دکتری و کارشناسی ارشد می‌توانند موضوع پایان‌نامه‌های خود را ترجیحاً از بین فهرست پایان‌نامه‌های ارایه شده انتخاب نمایند اما انتخاب موضوع پایان‌نامه از میان اولویت‌های پژوهشی نیز بلامانع است.
پژوهشکده بیمه همچنین خاطر نشان کرد اولویت‌های پژوهشی محدود به عناوین ذکر شده نیست و دانشجویان می تواننند عناوین جدید مورد نظر خود را برای بررسی در پژوهشکده بیمه اعلام نمایند.
گفتنی است فهرست اولویت‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌های دانشجویی به تفکیک بیمه‌های اشخاص، مطالعات اسلامی بیمه، بیمه‌های اموال و مسئولیت، بیمه الکترونیک و گروه عمومی بیمه اعلام شده است.
علاقمندان جهت دسترسی به این اطلاعات می‌توانند به بخش پژوهش وب سایت پژوهشکده بیمه مراجعه نمایند.

نوشته شده در 1396/3/1 گروه خبر : اخبار ايران