شنبه دوم تير 1397 - 2018؍Jun؍23

برگزاری دوره شناسایی و ارزیابی ریسک‌های موجود در صنعت دریایی با استفاده از روش اینتکام سیس

پژوهشکده بیمه سمینار آموزشی شناسایی و ارزیابی ریسک‌های موجود در صنعت دریایی با استفاده از روش اینتکام سیس را در تاریخ 28 بهمن ماه 96 برگزار می‌کند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، این سمینار توسط رضا محمد بیگی بازرس ارشد ایمنی و حریق دریایی و نماینده مدیریت پروژه‌های دریایی شرکت SeaQuest & MpM در محل پژوهشکده بیمه برگزار می شود.

بر پایه این گزارش محورهای اصلی این سمینار آشنایی با صنعت دریایی به روش بینش نظام‌مند، جامع و یکپارچه از منظر ریسک‌های مرتبط، شناسایی و ارزیابی نقش و وظایف ذینفعان صنعت دریایی با تمرکز بر حمل و نقل بین‌المللی دریایی و عملیات دریایی مرتبط با فعالیت‌های فراساحل و اهداف توسعه پایدار ملل متحد با محوریت حمل و نقل دریایی سبز و بیمه‌های مرتبط هستند.
علاقه‌مندان می توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به پرتال آموزش پژوهشکده بیمه به آدرس http://amoozesh.irc.ac.ir مراجعه کنند.

نوشته شده در 1396/11/28 گروه خبر : اخبار ايران