چهارشنبه دوم آبان 1397 - 2018؍Oct؍24

چهل‌و‌نهمین شماره مجله تازه‌های بیمه ایران و جهان منتشر شد

دو هفته‌نامه الکترونیکی تازه‌های بیمه ایران و جهان در چهل‌ونهمین شماره خود جدیدترین اخبار مربوط به تحولات و رویدادهای صنعت بیمه در داخل و خارج را همراه با تحلیل اخبار یادشده در دسترس علاقه‌مندان قرار داده است.
روابط عمومی پژوهشکده بیمه اعلام کرد در بخش اخبار و تحلیل‌های داخلی این مجله که عمدتاً به انعکاس اخبار صنعت بیمه ایران در رسانه‌های جهانی می‌پردازد مطالبی در زمینه اعتراض به پرداخت هزینه‌های پزشکی در سوانح جاده‌ای ایران و انتشار ضوابط و مقررات بازاریابی الکترونیکی بیمه ایران مطرح و تجزیه‌و تحلیل شده است.
همچنین در بخش اخبار تحولات جهانی، گزارش چالش توقف کسب‌وکار در منطقه منا، حملات سایبری و بازنگری‌های صنعت بیمه، پیش‌بینی مراکز تحقیقات بین‌‌المللی بازارهای مالی در زمینه افزایش قیمت بیمه‌های بازرگانی، تأکید سازمان بیمه اروپا بر پیشگیری ریسک بیشتر و ضرورت همکاری بخش خصوصی و دولتي، به چشم می‌خورد.
در این بخش تحلیل‌های مهمی در زمینه کاهش 50 میلیارد دلاری بخش بیمه و اتکایی از طریق زنجیره بلوکی و پیش‌بینی حق‌بیمه صادره در بیمه مسئولیت سایبری تا 2/6 میلیارد دلار در سال 2020 مطرح شده است.
گفتنی است این مجله به دلیل پوشش نیازهای اطلاعاتی و خبری فعالان صنعت بیمه در زمینه موضوعات بین‌المللی با رویکرد فعالیت و اقدامات نهادهای ناظر در سطوح مختلف و ارایه نکات مرتبط با گزارش‌های ارایه شده توسط متخصصان این حوزه، با استقبال قابل توجهی همراه شده است.
علاقه‌مندان از طریق سایت http://www.irc.ac.ir/tazehayebimeh به اخبار و گزارش‌های نشریه الکترونیکی تازه‌های بیمه ایران ‌و جهان دسترسی خواهند داشت.

نوشته شده در 1397/1/19 گروه خبر : اخبار ايران
60