جمعه هفتم ارديبهشت 1397 - 2018؍Apr؍27

بررسی اصول 18 تا 26 انجمن ناظران بیمه در نشریه گزارش موردی شماره 46

با انتشار سومین بخش از بررسی اصول اساسی بیمه انجمن بین المللی ناظران بیمه در سه شماره پیاپی نشریه گزارش موردی، ICP های 1 تا 26 را در اختیار علاقمندان قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، این اقدام به دلیل اهمیت اصول اساسی بیمه انجمن ناظران بیمه و ضرورت دسترسی فعالان صنعت بیمه به این مرجع پژوهشی صورت گرفته است و هم اکنون به کلیه مطالب این بخش دسترسی خواهند داشت.
علاقه مندان جهت تهیه این نشریه که به قیمت 8000 تومان ارائه می شود، می توانند به پژوهشکده بیمه واقع در سعادت آباد ، میدان شهید تهرانی مقدم ، خیابان سرو غربی ، نرسیده به میدان قیصر امین پور(شهرداری سابق) ، شماره 43 مراجعه نمایند. همچنین خرید مجازی از طریق مراجعه به آدرس /htpp://bookstore.irc.ac.ir و خرید از طریق آبونمان سالانه امکان پذیر است.

نوشته شده در 1397/1/26 گروه خبر : اخبار ايران