چهارشنبه چهارم مهر 1397 - 2018؍Sep؍26

حضور پژوهشكده بيمه در یازدهمین نمايشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه

پژوهشكده بيمه در یازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه که از 27 لغایت 30 فروردین ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران شرکت می‌کند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه این پژوهشکده با ارائه جدیدترین نشریات، کتاب‌ها و پژوهش‌های خود در این نمایشگاه حضوری فعال خواهد داشت.
بر پایه این گزارش حضور کارشناسان پژوهشی برای پاسخگویی به سوالات مخاطبان، دانشجویان رشته‌های بیمه، متقاضیان آزمون‌های مختلف صنعت بیمه و راهنمایی در زمینه نحوه حمایت از پایان‌نامه‌ها و طرح‌ها و اولویت‌های پژوهشی در غرفه این پژوهشکده پیش‌بینی شده است.
گفتنی است در این نمایشگاه تمهیداتی نیز برای متقاضیان اشتراک نشریات در نظر گرفته شده است.

شایان ذکر است پژوهشكده بيمه در غرفه شماره ‌31A در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران به آدرس تهران، بزرگراه شهید دکتر چمران حضور خواهد داشت.

نوشته شده در 1397/1/26 گروه خبر : اخبار ايران