چهارشنبه سي ام آبان 1397 - 2018؍Nov؍21

سیاست‌های سمینار توسعه بیمه‌های زندگی تشریح و مقالات برتر انتخاب شد

دکتر امیر صفری سرپرست پژوهشکده بیمه برگزاری سمینار توسعه بیمه‌های زندگی را آغازی برای برگزاری سمینارهای تخصصی توسط پژوهشکده دانست که در آینده با موضوعات مختلف مطابق ضرورت‌ها و اولویت‌های صنعت بیمه برگزار خواهند شد.
وی در تشریح اهداف این سمینار اعلام کرد: سمینار توسعه بیمه‌های زندگی به دنبال ارایه خروجی ملموس به صنعت بیمه و برگزاری پنل توصیه های سیاستی برای ارایه نتایج آن به بیمه مرکزی، شرکت‌های بیمه و نهادهای مختلف است.
وی افزود گرایش جامعه به بیمه های زندگی و تمایل افکار عمومی به شناخت ابعاد مختلف آن کاملاً احساس می‌شود. به علاوه، علاقه زاید الوصف شبکه‌های بازاریابی و فروش بیمه‌های عمر ایجاب می کند به طور مستمر اطلاعات کافی را برای افزایش دانش روز این شبکه فراهم نمائیم.
رئیس پژوهشکده بیمه پیرامون اهمیت توسعه بیمه‌های زندگی و ضرورت بررسی ابعاد عمیق آن به عنوان یک بیمه‌نامه پرکشش خاطر نشان کرد: با وجود فروش بالای بیمه‌های عمر و سرمایه‌گذاری در صنعت بیمه کشور، باید در پی متناسب‌سازی این محصولات با نیاز بیمه‌گذاران باشیم و به توسعه بیمه‌هایی نظیر بیمه عمر به شرط فوت و بطور کلی بیمه های عمر حمایتی و از نوع پوشش خطر توجه کنیم. وی افزود: بیمه های زندگی از نوع بیمه های زندگی پس اندازی، سرمایه گذاری و مستمری رشد خوبی در کشور طی سالهای اخیر داشته است اما لازم است بر بیمه های زندگی حمایتی و پوشش ریسک فوت بیشتر تمرکز شود.
دکتر صفری افزود: این سمینار با همت خانواده صنعت بیمه برپا شده است تا برای توسعه بیمه عمر و افزایش ضریب نفوذ آن در صنعت بیمه تلاش کند و در عین حال پاسخگوی اهداف برنامه ششم برای افزایش ضریب نفوذ بیمه های زندگی بر اساس تکلیف قانونی تعیین شده باشد.
وی پیرامون محورهای مقالات دریافتی گفت: مقالات عمدتاً در سه محور اصلی شامل توسعه بیمه‌های زندگی، محصولات جدید بیمه‌های زندگی و بازاریابی و فروش بیمه‌های زندگی است که در مهلت اعلام شده 62 مقاله به دبیرخانه علمی همایش ارسال شد و هر مقاله به صورت بدون نام ،توسط دو داور ارزیابی شد و سرانجام یازده داور طی دو جلسه نشست کمیته علمی 12 مقاله را برای ارایه و 10 مقاله را به صورت پوستری پذیرش کردند و عناوین آن در سایت http://lis.irc.ac.ir/ قابل مشاهده است.
دکتر صفری در خاتمه گفت سمینار توسعه بیمه‌های زندگی به دنبال نقد و بررسی سوالات اساسی همچون بررسی سهم پورتفوی بیمه‌های زندگی و عوامل و مولفه‌های موثر در آن است. مباحثی نظیر بررسی ابهامات در مقررات مربوط به عرضه ‌های مستمری، محاسبات ذخیره‌گیری، دوره پرداخت مستمری، محدودیت‌هایی مانند شرح سود فنی آن‌ها که این موارد به نقد و بررسی صاحبنظران گذارده خواهد شد و راهکارهای دریافتی در قالب بسته‌های سیاستی به شرکت‌های بیمه و مراجع مسئول ارائه خواهد شد.
گفتنی است همایش توسعه بیمه‌های زندگی در تاریخ 19 شهریور در سالن همایش‌های پژوهشگاه نیرو با حضور رئیس کل بیمه مرکزی ایران، شخصیت‌های اقتصادی، دانشگاهیان و مدیران شرکت‌های بیمه برگزار می‌شود.

نوشته شده در 1397/6/17 گروه خبر : اخبار ايران