سه شنبه سوم مهر 1397 - 2018؍Sep؍25

در چهل و هشتمین شماره نشریه گزارش موردی منتشر شد:راهنمای نظام نظارت مبتنی بر ریسک برای شرکت‌های بیمه

دو ماهنامه آموزشی، پژوهشی و تحلیلی گزارش موردی در شماره چهل و هشتم خود به بررسی و تشریح موضوع نظام نظارت مبتنی بر ریسک برای شرکت‌های بیمه پرداخته است.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، در این شماره پس از بیان مفهوم، چارچوب، اصول و رویه‌های نظارت مبتنی بر ریسک و همچنین ارائه مدل پیشنهادی آن برای ایران به بیان مبانی نظری اندازه‌گیری ریسک موسسات بیمه پرداخته و در نهایت اقدام به جمع‌بندی و نتیجه گیری مطالب ارائه شده نموده‌است.
گفتنی است نظام نظارت مبتنی بر ریسک از طریق شناسایی کلیه ریسک‌های کلیدی شرکت‌های بیمه و همچنین عوامل مالی و عملیاتی موثر بر کاهش ریسک‌های مذکور، نظارت پیشگیرانه را تسهیل می‌کند. به همین منظور اصول و رویه مدیریت ریسک در شرکت‌های بیمه، توسط یک کارگروه بررسی شد.
در این بررسی ریسک‌های کلیدی و راهکارهای لازم برای ارائه به شرکت‌های بیمه در قالب یک طرح پژوهشی منتشر شده است که در این شماره از گزارش موردی از نظر خوانندگان می‌گذرد.
علاقه مندان جهت تهیه این نشریه که به قیمت 8000 تومان ارائه می شود، می توانند به پژوهشکده بیمه واقع در سعادت آباد – میدان شهید تهرانی مقدم - خیابان سرو غربی - نرسیده به میدان قیصر امین پور(شهرداری سابق) - پلاک 43 مراجعه نمایند. همچنین خرید مجازی از طریق مراجعه به آدرس /htpp://bookstore.irc.ac.ir و خرید از طریق آبونمان سالانه امکان پذیر است.

نوشته شده در 1397/6/21 گروه خبر : اخبار ايران