چهارشنبه سي ام آبان 1397 - 2018؍Nov؍21

پژوهشنامه بیمه، ویژه تابستان 97 انتشار یافت

یکصد و سی‌امین شماره فصلنامه علمی- پژوهشی پژوهشنامه بیمه ویژه تابستان 97 انتشار یافت.
به گزارش روابط‌عمومی پژوهشکده بیمه، این شماره که در 128 صفحه منتشر شده است حاوی 6 مقاله علمی است که چکیده این مقالات نیز به صورت انگلیسی در انتهای نشریه درج شده‌است.
بر پایه این گزارش استفاده از مدل تلفیقی تحلیل پوششی داده‌ها- تصمیم‌گیری چندشاخصه در ارزیابی کارایی نسبی و رتبه‌بندی شرکت‌های بیمه در ایران، بررسی و سنجش سطح رضایت‌مندی مشتریان شرکت‌های فعال در صنعت بیمۀ ایران و الگوی خوشه‌بندی مشتریان بیمۀ عمر عناوین سه مقاله اولیست که در این شماره به چشم می‌خورد.
همچنین از دیگر عناوین مقالات این نشریه می‌توان به شناسایی و اولویت‌بندی عوامل مؤثر بر نوآوری باز در صنعت بیمه، شناسایی و رتبه‌بندی عوامل موفقیت هوشمندی کسب‌وکار با رویکرد استقرار مدیریت دانش و بررسی تطبیقی مصادیق نفع قابل بیمه در بیمۀ عمر اشاره کرد.
علاقه‌مندان براي تهیه این نشریه که به قیمت 10 هزار تومان عرضه شده است، می‌توانند به پژوهشکده بیمه واقع در سعادت‌آباد- میدان شهيد تهراني مقدم- خیابان سرو غربی نرسیده به میدان قیصر امین‌پور (شهرداری سابق)، پلاك 43 مراجعه نمايند.

نوشته شده در 1397/8/2 گروه خبر : نشریه