يكشنبه بيست و هفتم مرداد 1398 - 2019/Aug/18

با حضور استاد بازاریابی از دانشگاه بریتیش کلمبیا برگزار می‌شود:
نشست آموزشی "پایش، داده‌های حسگر، حریم خصوصی و رفتار مشتری: بیمه اتومبیل استفاده محور"

پژوهشکده بیمه نشست سخنرانی دکتر میرعماد سلیمانیان، استاد بازاریابی از دانشگاه بریتیش کلمبیای ونکوور با موضوع "پایش، داده‌های حسگر، حریم خصوصی و رفتار مشتری: بیمه اتومبیل استفاده محور" را برگزار می‌کند.
رئوس مطالب این سخنرانی شامل: تعیین حق‌بیمه بیمه اتومبیل بر اساس ویژگی‌های راننده، استفاده از داده‌های حسگر و پایش رفتار مشتری طی زمان معین است.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، این سخنرانی که موضوع راننده محورشدن بیمه‌های اتومبیل را بررسی می‌کند در روز دوشنبه 20 اسفند ماه 97، از ساعت 13:30 الی 15:30 در محل پژوهشکده بیمه، سالن شهریار برگزار می‌شود و شرکت در آن برای علاقه‎مندان رایگان است.
علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر از روز شنبه 18 اسفند ماه به پورتال آموزش پژوهشکده بیمه به آدرس http://lms.irc.ac.ir مراجعه کنند.

نوشته شده در 1397/12/18 گروه خبر : اخبار ايران