دوشنبه بيست و چهارم تير 1398 - 2019/Jul/15

برگزاری کارگاه آموزشی اوراق بهادار بیمه‌ای در نمایشگاه فاینکس 2019 توسط پژوهشکده بیمه

پژوهشکده بیمه با حضور فعال در دوازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه پاسخگوی سوالات دانشجویان، فعالان صنعت بیمه و علاقه‌مندان به شرکت در آزمون‌های مختلف بیمه‌ای در سالن 31A است.
روابط عمومی پژوهشکده بیمه اعلام کرد: این پژوهشکده همچنین برگزاری یک کارگاه آموزشی تحت عنوان اوراق بهادار بیمه‌ای را در دستور کار قرارداده است.
این کارگاه توسط دکتر فرزان خامسیان مدیر گروه پژوهشی بیمه الکترونیک پژوهشکده بیمه در تاریخ چهارشنبه، چهارم اردیبهشت ماه از ساعت 15:30 الی 16:30 برگزار می‌شود.
گفتنی است شورای هماهنگی مدیران روابط‌عمومی‌ صنعت بیمه مسولیت برگزاری 9 کارگاه‌ها آموزشی در نمایشگاه فاینکس 2019 را برعهده دارد که کارگاه آموزشی اوراق بهادار نیز یکی از این گارگاه‌ها است.

نوشته شده در 1398/2/2 گروه خبر : اخبار ايران