سه شنبه بيست و پنجم تير 1398 - 2019/Jul/16

ارائه گزارش روش‌های ارزیابی ریسک‌های لرزه‌ای ساختمان

فردا نشست گزارش پژوهشی با عنوان مروری بر روش‌های ارزیابی ریسک‌های لرزه‌ای ساختمان از ساعت 8 تا 9:30 در پژوهشکده بیمه برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه در این نشست که با هدف ارائه نتایج خروجی این پژوهش برگزار می‌شود به مباحث مهمی چون هدف از ارزیابی ریسک لحظه‌ای، براورد و تخمین خسارت ناشی از زلزله ساختمان و شریان‌های حیاتی، تاسیسات مهم و آسیب‌های اجتماعی ناشی از این رویداد بر جامعه می‌پردازد.
مروری بر انواع روش‌های ارزیابی ریسک لرزه‌ای و متدلوژی به کار گرفته شده در برخی از شرکت‌های بیمه‌ای و معرفی انواع‌نرم‌افزار‌های مربوطه می‌تواند بر جذابیت علمی و مهارتی این نشست برای علاقه‌مندان بیفزاید.
گفتنی است این گزارش پژوهشی توسط گروه پژوهشی بیمه‌های اموال و مسئولیت پژوهشکده بیمه انجام شده است.

نوشته شده در 1398/4/15 گروه خبر : اخبار ايران