سه شنبه بيست و پنجم تير 1398 - 2019/Jul/16

چهارمین نشست آموزشی آینده پژوهی در صنعت بیمه برگزار شد

در چهارمین جلسه از دوره آموزشی آینده پژوهی در صنعت بیمه که با حضور دکتر مهرآئین جامعه‌شناس و مدرس دانشگاه در پژوهشکده بیمه برگزار شد دلایل آینده پژوهی از دو بعد فلسفی و اجتماعی مورد بحث و استقبال شرکت‌کنندگان قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، دکتر مهرآئین باطرح این موضوع که آینده پژوهی علم مطالعات مبتنی بر داده‌های منابع حاضر نظیر خبرگان هر حوزه است گفت: آینده پژوهی علم مطالعات بنیادی است و بر این اساس مطالعات این حوزه صرفا متکی بر نظریه‌ها و داده‌های آماری نیست بلکه بر بسترهای اجتماعی شکل‌گیری یک علم نیر توجه دارد.
وی مصداق روشن این موضوع را علم اکچوئری در صنعت بیمه دانست که از آن به عنوان مطالعات آماری اجتماع‌بنیاد یاد می‌شود.
در این نشست که بسیاری از صاحب‌نظران و فعالان صنعت بیمه حضور داشتند ضرابیه مدیر عامل بیمه سامان سئوال خود را پیرامون آینده پژوهی در صنعت بیمه و کارکردهای فناوری‌های مدرن در صنعت بیمه مطرح و مورد بحث قرار داد.
رئیس پژوهشکده بیمه با استقبال از نظرات و دیدگاه‌های جامعه شناختی مطرح شده در این نشست به اهمیت تشکیل هسته‌های جامعه‌شناسی اشاره کرد و گفت: یکی از نتایج موثر این نشست‌ها تناوب اندیشه و شناخت ضرورت‌ها و نیازها براساس و دیدگاه‌های مختلف است.

نوشته شده در 1398/4/18 گروه خبر : اخبار ايران