چهارشنبه بيست و هفتم شهريور 1398 - 2019/Sep/18

برگزاری دوره آموزشی سطح 2 با حضور 60 مدیر مالی و سرمایه گذاری صنعت بیمه

امروز دوره آموزش IFRS سطح 2 توسط پژوهشکده بیمه و با حضور بیش از 60 نفر از مدیران مالی و سرمایه گذاری شرکت های بیمه و بیمه مرکزی از ساعت 14 الی 18 در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا برگزار می شود.
روابط عمومی پژوهشکده اعلام کرد: این دوره در 15 جلسه 4 ساعتی و جمعاً به مدت 60 ساعت برگزار می شود و مباحث مالی و سرمایه‌گذاری در زمینه گزارشگیری مالی بین المللی برای ایجاد رویکردهای استاندارد مالی در آن مطرح می شود.
نخستین جلسه این دوره به مباحث IFRS4 و سرمایه گذاری در املاک اختصاص خواهد داشت.
گفتنی است این دوره آموزشی با توجه به تعداد متقاضیان در دو گروه و به طور همزمان در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا برگزار می شود.

نوشته شده در 1398/6/12 گروه خبر : اخبار ايران