چهارشنبه هفدهم شهريور 1389 - Wednesday 2010/Sep/8      English












  ...

اخبار

نمايش کليه اخبار  عمومي  اخبار جهان  اخبار ايران 

رئيس كل بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران در دهمين جلسه اتاق فكر تاكيد كرد: رعايت عقلانيت در صنعت بيمه

دكتر فرشباف ماهريان در دهمين جلسه اتاق فكر بيمه كه در پژوهشكده بيمه برگزار شد، بازده اقتصادي صنعت بيمه را نسبت به ساير بازارها نشان دهنده رعايت عقلانيت در نظام بيمه اي دانست.



به گزارش روابط عمومي پژوهشكده بيمه، فرشباف ماهريان با تاكيد بر اهتمام بيمه مركزي بر اصلاح ساختارها و تدوين آيين نامه ها در جهت تسهيل و حمايت از سرمايه گذاري در صنعت بيمه تصريح كرد: آيين نامه جديد سرمايه گذاري در جلسات بعدي اتاق فكر بيمه مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.
در ادامه اين نشست مدير عامل شركت سرمايه گذاري صنعت بيمه با اشاره به وضعيت كشورهاي در حال توسعه كه نظام هاي مالي آنها بر توسعه اقتصاديشان مقدم تر است، گفت: نظام مالي عامل شتاب دهنده حركت نظام اقتصادي محسوب مي شود به طوري كه سرمايه گذاري به عنوان موتور محرك توسعه مطرح مي شود و اصولا كاركرد اصلي هر نظام اقتصادي تجهيز پس انداز در سرمايه گذاري است.
دكتر مهدي اخلاقي دو كاركرد اساسي بيمه در نظام اقتصادي را امنيت خاطر و ايجاد ارزش افزوده مطرح كرد و افزود: صنعت بيمه براي سرمايه گذاري با دو محدوديت اساسي قابليت نقد شوندگي سريع با هزينه پايين و اطمينان نداشتن نسبت به بازدهي سرمايه گذاري مواجه است.
مشاوره وزير امور اقتصاد و دارايي با اشاره به برنامه تحول در صنعت بيمه گفت: در حال حاضر شاهد بازار بيمه ايي با اطلاعات نامتقارن هستيم و بايستي ضمن تنوع دادن به محصولات بيمه اي، سرمايه هاي موجود را در خود صنعت سرمايه گذاري كنيم.
حسن قوامي در ادامه با توجه به رقابتي شدن صنعت بيمه، خواستار تنوع سياستي دراين صنعت شد.
در بخش ديگري از اين نشست عضو هيات مديره شركت بيمه ايران با رويكردي آسيب شناسانه به سرمايه گذاري در صنعت بيمه، اتخاذ تصميماتي كه نقدينگي را كاهش مي دهد، عدم رعايت برخي از مواد آيين نامه و ساخت و خريد ساختمان مازاد بر نياز را از مهمترين چالش هاي قبل از سرمايه گذاري در صنعت بيمه عنوان كرد و درباره چالش هاي حين سرمايه گذاري گفت: تحكيم و تحميل در امر سرمايه گذاري از بيرون، موانع آيين نامه ايي، عدم امكان جذب كارشناسان خبره در شركت ها و وجود موانع ساختاري از مهمترين اين چالش ها است.
اكبر بابايي محدوديت هاي آيين نامه ايي در ميزان خريد سهام شركت هاي سرمايه پذير و عدم تبحر كافي افراد سازماني در رسيدگي دائمي و گردش سرمايه اي در شركت ها را به عنوان مهمترين چالش هاي پس از سرمايه گذاري عنوان كرد.
وي در خاتمه راههاي اصلاح ساختار سرمايه گذاري شركت هاي بيمه و افزايش بازده اقتصادي را 1-تفكيك حساب ذخاير بيمه هاي زندگي از ساير بيمه ها، 2-تشكيل شركت هاي بيمه زندگي 3-اصلاح برخي از بندهاي آيين نامه سرمايه گذاري و رفع محدوديت ها 4-تشكيل شركت هاي سرمايه گذاي در شركت هاي بيمه و 5-افزايش سرمايه گذاري بدون ريسك با توجه به سود حاصله عنوان كرد.





نوشته شده در 3/11/1388 توسط newsadmin خبر متعلق به گروه عمومي ميباشد.
تعداد مشاهده اين صفحه : 192 بار
کد خبر : 158
[نمايش نسخه قابل چاپ اين خبر]    [ارسال براي دوستان]
  جديدترين اخبار  جستجو آرشيو اخبار

پایگاه مقام معظم رهبری 
 پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهور 
پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهور

مجلس شوراي اسلامي
مجلس شوراي اسلامي

وزارت امور اقتصادي و دارايي 
وزارت امور اقتصادي و دارايي

بيمه مركزي ج.ا.ا
بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران

بانك مركزي ايران
بانك مركزي ايران
 
                     
کلیه حقوق این پايگاه متعلق به پژوهشكده بيمه وابسته به بیمه مرکزی جمهوري اسلامي ايران بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است