يكشنبه اول ارديبهشت 1398 - 2019/Apr/21

مجموعه مقالات سمينار روش هاي مدرن در علوم آكچوئرال انتشار يافت

مجموعه مقالات روش هاي مدرن در علوم آكچوئرال حاوي مقالات ارائه شده در نخستين سمينار بين المللي كه با همين عنوان برگزار شد، انتشار يافت
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده بيمه اين مجموعه با هدف تامين نيازهاي صنعت بيمه به دانش اكچوئرال در حوزه هاي مختلف از جمله بررسي توانگري شركت هاي بيمه و ارزيابي دقيق ريسك انتشار يافته است. اين گزارش مي افزايد سمينار روش هاي مدرن در علوم آكچوئرال كه فروردين ماه سال جاري با تاكيد بيمه مركزي و توسط پژوهشكده بيمه برگزار شد به ارائه آخرين دستاوردهاي علوم آكچوئرال در زمينه محاسبات فني بيمه اي و تاكيد بر اصلاح و بازنگري در رويه هاي نظارتي بر صنعت بيمه به كمك علوم آكچوئرال پرداخت.
علاقه‌مندان جهت تهیه این كتاب می‌توانند به پژوهشکده بیمه واقع در سعادت‌آباد- میدان کاج- خیابان سرو غربی نرسیده به میدان قیصر امین‌پور(شهرداری سابق)، پلاك 43 مراجعه نمايند. همچنين امكان خريد مجازي اين كتاب از طريق مراجعه به آدرس http://bookstore.irc.ac.ir/ امكان پذير است.

نوشته شده در 1394/4/15 گروه خبر : کتاب