سه شنبه بيست و هشتم دي 1395 - 2017/Jan/17

كتاب روش هاي محاسباتي هوشمند در صنعت بيمه به بازار آمد

كتاب روش هاي محاسباتي هوشمند در صنعت بيمه، با تاكيد بر نظزيه و كاربرد در دو جلد توسط پژوهشكده بيمه انتشار يافت.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده بيمه ،اين كتاب با پرداختن به كاربرد بسياري از تكنيك هاي محاسباتي نرم در برخي از مسائل پيچيده بيمه زندگي و غير زندگي به معرفي اين كاربردها در حوزه بيمه و مياحث مالي با ذكر منابع علمي از جمله مقالات و كتب مرجع در هر يك از موضوعات اشاره مي كند.
محاسبات نرم دانش بسيار جديدي در حوزه محاسبات است و اين امكان را فراهم مي آورد تا با قبول نا دقيق بودن جواب مسائل و محور قرار دادن ذهن انسان، مسئله را مهار نموده و هزينه به دست آوردن راه حل را كاهش داد. اين تكنيك ها شامل الگوريتم هاي ژنتيك، شبكه هاي عصبي، منطق فازي، الگوريتم هاي فرا ابتكاري و بسياري از روش هاي ديگر مي شود.
جلد اول اين كتاب در 8 فصل با عناوين: كاربرد شبكه هاي عصبي، منطق فازي و الگوريتم هاي ژنتيك در صنعت بيمه، مقدمه اي برشبكه هاي عصبي در صنعت بيمه، كاربردهاي عملي شبكه هاي عصبي در بيمه اموال و حوادث، به كار گيري الگوريتم هاي يادگيري آماري در نرخ گذاري بيمه هاي اتومبيل، رويكرد داده كاوي براي قيمت گذاري حق بيمه در صنعت بيمه اتومبيل، تكنيك هاي منطق فازي در صنعت بيمه غير زندگي، مديريت ريسك جامعه آماري: كاهش هزينه ها و مديريت ريسك در بيمه درمان، رويكرد تئوري مجموعه فازي براي مديريت دارايي و بدهي و تصيم گيري تنظيم شده است.
علاقه‌مندان جهت تهیه این كتاب می‌توانند به پژوهشکده بیمه واقع در سعادت‌آباد- میدان کاج- خیابان سرو غربی نرسیده به میدان قیصر امین‌پور(شهرداری سابق) ، پلاك 43مراجعه نمايند. همچنين امكان خريد مجازي از طريق مراجعه به آدرس http://bookstore.irc.ac.ir/ امكان پذير است

نوشته شده در 31/4/1394 گروه خبر : کتاب