• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
در دومین جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش بیمه و توسعه تصویب شد:
بیست‌و‌هشتمین همایش ملی بیمه و توسعه، ۱۳ و ۱۴ آذرماه ۱۴۰۰ به صورت حضوری(مدعوین ) و مجازی برگزار خواهد شد
 به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، دومین جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش ملی بیمه و توسعه عصر دیروز ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۰ و با حضور رئیس و اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیران علمی و اجرایی همایش برگزار شد.

بنا بر مصوبات این جلسه، بیست‌و‌هشتمین همایش ملی بیمه و توسعه، ۱۳ و ۱۴ آذرماه سال جاری با حضور مدعوین و به صورت مجازی در دانشگاه الزهرا(س) برگزار خواهد شد.
بر پایه این گزارش، مراسم بزرگداشت روز ملی بیمه صبح ۱۳ آذر در سالن همایش‌های دانشگاه الزهرا(س) برگزار می‌گردد و در ادامه این مراسم و در  بعدازظهر سیزدهم آذر تعدادی از پنل‌های منتخب ارائه خواهد شد.

در ادامه برنامه‌های همایش در ۱۴ آذرماه ۱۴۰۰ نیز برخی پنل‌های منتخب و سخنرانی‌های تخصصی ارائه خواهد شد. همچنین در حاشیه بیست‌و‌هشتمین همایش ملی بیمه و توسعه نمایشگاه صنعت بیمه برگزار خواهد شد.

پژوهشکده بیمه
    6.0.8.0