عنوان گروه خبري / سخنرانی و کارگاه آموزشی .
     ۱۴۰۲/۰۷/۰۸
پژوهشکده بیمه برگزار می‌کند
اولین جلسه كارگاه آموزشی مقاله نویسی
اولین جلسه کارگاه آموزشی مقاله نویسی، از ساعت 09:00 تا 11:00 روز دو‌شنبه 10 مهر 1402 به صورت حضوری و برخط در پژوهشکده بیمه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، در این کارگاه آموزشی که به صورت حضوری و مجازی در سالن شهید مطهری پژوهشکده بیمه برگزار می‌گردد، «آشنایی با انواع مقالات»، «آشنایی با پایگاه‌های استنادی»، «چارچوب و قواعد مقاله‌نویسی» و «چگونگی امتیازدهی به مقالات»  توسط دکتر محمد آریامنش دانشیار گروه زمین‌شناسی دانشگاه پیام‌نور  و سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشکده بیمه، ارائه خواهد شد.
حضور در این ‎رویداد علمی برای عموم آزاد و مستلزم ثبت‌نام از طریق سامانه مدیریت یادگیری پژوهشکده بیمه به نشانی https://trn.irc.ac.ir می‎باشد.
پس از ثبت‎نام، ورود به کارگاه‏ از طریق همین نشانی و یا حضور در محل برگزاری کارگاه امکان‎پذیر خواهد بود و به تمامی شرکت کنندگان نیز گواهی حضور اعطا می‌گردد.