عنوان گروه خبري / امور پژوهشی . سخنرانی و کارگاه آموزشی .
     ۱۴۰۲/۰۷/۱۷
پژوهشکده بیمه برگزار می‌کند
دومین جلسه كارگاه آموزشی مقاله نویسی
دومین جلسه کارگاه آموزشی مقاله نویسی، از ساعت 09:45 تا 11:30 روز چهارشنبه 19 مهر 1402 به صورت حضوری و برخط در پژوهشکده بیمه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، در این کارگاه آموزشی که به صورت حضوری و مجازی در سالن شهید مطهری پژوهشکده بیمه برگزار می‌گردد، «مروری بر مطالب نشست نخست»، «چگونگی انتخاب موضوع مقاله»، «چگونگی استفاده از منابع علمی»، «چگونگی چینش مطالب علمی مقاله»، «چگونگی ارسال مقاله به مجلات معتبر» و «چگونگی پیگیری چاپ و نشر مقاله» توسط دکتر محمد آریامنش دانشیار گروه زمین‌شناسی دانشگاه پیام‌نور و معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه ارائه خواهد شد.
حضور در این ‎رویداد علمی برای عموم آزاد و مستلزم ثبت‌نام از طریق سامانه مدیریت یادگیری پژوهشکده بیمه به نشانی https://trn.irc.ac.ir می‎باشد.
پس از ثبت‎نام، ورود به کارگاه‏ از طریق همین نشانی و یا حضور در محل برگزاری کارگاه امکان‎پذیر خواهد بود و به تمامی شرکت کنندگان نیز گواهی حضور اعطا می‌گردد.