۱۴۰۱/۱۱/۱۹
پژوهشکده بیمه با مشارکت دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌کند
كارگاه آموزشی معرفی چارچوب عملیاتی تكافل در صنعت بیمه ایران
کارگاه آموزشی معرفی چارچوب عملیاتی تکافل در صنعت بیمه ایران، با مشارکت پژوهشکده بیمه و دانشگاه سیستان و بلوچستان، روز سه‌شنبه 25 بهمن 1401 در دانشگاه سیستان و بلوچستان به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، در این کارگاه آموزشی که از ساعت 9:00 تا 11:00 روز سه‌شنبه 25 بهمن 1401 در سالن امام رضا (ع )دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود، دکتر مهدی منصوری بیدکانی معاون برنامه‌ریزی و فناوری شرکت بیمه ما، محورهای «پنجره تکافل در شرکت‌های بیمه»، «تفاوت تکافل با بیمه رایج»، «مزایای ارائه محصول تکافل در صنعت بیمه ایران» و «پیش‌بینی جایگاه تکافل در صنعت بیمه ایران» را ارائه خواهد کرد.
علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و حضور در این کارگاه می‌توانند از طریق سامانه مدیریت یادگیری پژوهشکده بیمه به نشانی trn.irc.ac.ir اقدام نمایند.
ضمنا امکان مشارکت مجازی در این رویداد نیز از طریق همین سامانه فراهم می‌باشد و به کلیه شرکت‌کنندگان اعم از حضوری و مجازی، گواهی حضور اعطا می‌شود.