۱۴۰۱/۱۲/۰۶
پژوهشکده بیمه برگزار می‌کند
كارگاه آموزشی گزارشگری مالی قراردادهای بیمه، الزامات جدید، چالش‌ها و راهكارها
کارگاه آموزشی گزارشگری مالی قراردادهای بیمه، الزامات جدید، چالش‌ها و راهکارها، از ساعت 9:00 تا 12:00 روز یکشنبه 7 اسفند 1401 به صورت حضوری و مجازی در سالن شهید مطهری پژوهشکده بیمه برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، در این کارگاه آموزشی سه ساعته، محورهای «آشنایی با استاندارد بین‌المللی گزارشگری مالی شماره 17»، «الزامات جدید و چالش‌های گزارشگری قراردادهای بیمه»، «راه‌کارهای پیاده‌سازی استاندارد 17» و «سازگاری الزامات جدید با آیین‌نامه‌های بیمه مرکزی»، توسط دکتر علی رحمانی استاد حسابداری دانشگاه الزهرا (س)، دکتر ندا رسولی دانش‌آموخته دانشگاه الزهرا و متخصص حوزه ناشران در سازمان بورس و اوراق بهادار، دکتر پرستو مصطفایی دانش‌آموخته دانشگاه الزهرا و متخصص حوزه حسابداری در بیمه مرکزی و دکتر مهناز محمودخانی دانش‌آموخته دانشگاه الزهرا و پژوهشگر ارشد در حوزه گزارشگری مالی و پایداری بیمه تدریس خواهد شد.
علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و شرکت در این کارگاه می‌توانند به سامانه مدیریت یادگیری پژوهشکده بیمه به نشانی trn.irc.ac.ir مراجعه نمایند.
به کلیه شرکت‌کنندگان گواهی حضور اعطا خواهد شد.