۱۴۰۱/۱۲/۱۳
پژوهشکده بیمه برگزار می‌کند
نشست تخصصی لرزه‌خیزی استان تهران
نشست تخصصی لرزه‌خیزی استان تهران سه‌شنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ از ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰ به صورت حضوری و مجازی در سالن شهید مطهری پژوهشکده بیمه برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، در این کارگاه آموزشی دو ساعته، محورهای "مرور کلی بر دلایل لرزه خیزی ایران"، "پیشینه لرزه خیزی تهران"، "گسل‌های پویا در گستره ی تهران"، "بایستگی مدیریت بحران فراخور زمین لرزه تهران"  و "نقش بیمه در فرهنگ سازی و جبران زیانهای ناشی از زمین لرزه تهران" توسط دکتر محمد آریامنش، دانشیار گروه زمین شناسی دانشگاه پیام نور و سرپرست راه اندازی گروه پژوهشی بیمه مخاطرات طبیعی پژوهشکده بیمه ارائه خواهد شد.حضور در این ‎رویداد علمی برای عموم آزاد و مستلزم ثبت نام از طریق سامانه مدیریت یادگیری پژوهشکده بیمه به نشانی https://trn.irc.ac.ir می‎باشد.پس از ثبت‎نام، ورود به کارگاه‏ از طریق همین نشانی و یا حضور در محل برگزاری کارگاه امکان‎پذیر خواهد بود. به کلیه شرکت کنندگان نیز گواهی حضور اعطا می‌شود.