عنوان گروه خبري / تکافل . سخنرانی و کارگاه آموزشی .
     ۱۴۰۲/۰۲/۳۱
پژوهشکده بیمه با همکاری دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی برگزار می‌کند
اولین مجموعه وبینارهای تكافل
پژوهشکده بیمه با همکاری دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی، اولین مجموعه وبینارهای تکافل را از خرداد ماه 1402 به تعداد 10 جلسه با فواصل زمانی دو هفته یکبار به زبان انگلیسی با ترجمه همزمان برگزار خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، با هدف توسعه و توانمندسازی منابع انسانی صنعت بیمه و در راستای اجرای مفاد تفاهم‌نامه فیمابین پژوهشکده بیمه و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی، اولین مجموعه وبینارهای تکافل از خرداد ماه 1402 با همکاری دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی، برگزار می‌گردد.
در این دوره آموزشی موضوعات "حاکمیت شریعت در عملیات‌های تکافل مالزی؛ درس‌هایی برای اجرایی‌سازی تکافل در ایران"، "اصول و عملکردهای تکافل عمومی"، "اصول و عملکردهای تکافل خانواده"، "حسابرسی مبتنی بر شریعت در کسب و کار تکافل"، "مدیریت صندوق ریسک"، "حسابداری و گزارش‌گری شرکت‌های تکافل"، "مباحث مرتبط با شریعت در کسب و کار تکافل"، "تکافل اتکائی و چالش‌های آن"، "سودآوری کسب‌وکار بانک-تکافل" و "مدیریت نمایندگان تکافل و کانال‌های بازاریابی" توسط اساتید برجسته دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی تدریس خواهد شد.
شرکت در این دوره آموزشی برای کلیه علاقه‌مندان با پرداخت هزینه آزاد می‌باشد و پس از پایان دوره به کلیه شرکت‌کنندگان گواهی‌نامه معتبر بین‌المللی اعطا می‌شود.
شایان ذکر است؛ دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی  (IIUM)با 1960 مدرس بومی و بین‌المللی، یکی از پنج دانشگاه برتر جهان اسلام بر اساس اعتبارسنجی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی اسلامی   (IESCO) است و دارای 14 دانشکده شامل دانشکده اقتصاد و علوم مدیریتی، دانشکده حقوق، دانشکده  علوم، دانشکده زبان و مدیریت و غیره می‌باشد. دانشکده اقتصاد و علوم مدیریتی این دانشگاه نیز دارای 4 دپارتمان اقتصاد، مدیریت کسب و کار، حسابداری و مالی می‌باشد.
سایر جزییات پیرامون ثبت‌نام و برگزاری این دوره آموزشی متعاقبا اعلام خواهد شد.