• شورای پژوهشی 1.jpg
  • شورای پژوهشی 2.jpg

معرفی اداره امور پژوهشی و آموزشی

اداره  امور پژوهشی و آموزشی وظیفه ساماندهی و پیگیری کلیه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در پژوهشکده بیمه را بر عهده دارد. انجام اقدامات اداری و اجرایی مربوط به دریافت طرحنامه‌/طرح‌های پژوهشی، برگزاری جلسات شورای تخصصی پژوهشی و شورای پژوهشی و تنظیم و ابلاغ صورتجلسات، تدوین و پیشنهاد آئین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و فرآیندهای پژوهشی، انجام امور اجرایی در خصوص حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی، نیازسنجی پژوهشي مستمر از بیمه مرکزی ج.ا.ا و شرکت‌های بیمه، برگزاری نشست‌‎های تخصصی، کرسي‌هاي نظريه‌پردازي و سخنرانی برگزاری برنامه‌های مختص به هفته پژوهش، تدوین گزارش عملکرد پژوهشکده به صورت مستمر ماهانه، سه ماهه، شش‌ماهه و سالانه، همکاری با اعضای هیات علمی و پژوهشگران پژوهشکده در ارائه گواهی‌نامه پژوهش‌‌های انجام‌یافته، مستندسازی آثار علمی و پژوهشی، امور مربوط به فراخوان طرح‎های پژوهشی و پایان ‎نامه‎ های دانشجویی و... از جمله وظایف این اداره می‌باشد.

همچنین این اداره وظیفه ساماندهی و پیگیری کلیه فعالیت‌های آموزشی در پژوهشکده بیمه را بر عهده دارد. اهم فعالیتهای این اداره در بخش آموزش عبارتند از:

-بررسی، صدور، تمدید مجوز موسسات آموزش بیمه‎ای و نظارت بر عملکرد آموزشی آنها

-برگزاری آزمونهای آداب، زندگی، ارزیابی خسارت، کارگزاری رسمی بیمه و اکچوئری