با خصوصی سازی در صنعت بیمه و تصویب مقررات ، آئین نامه ها و دستورالعمل های مرتبط با حاکمیت شرکتی از طریق سازمان بورس اوراق بهادار و شورای عالی بیمه ، گام های ارزنده ای برای تقویت نظام راهبري و اداره موسسات بيمه و چگونگي نظارت موثر بر بنگاه‌هاي بيمه برداشته شد .

پیچیده بودن عمليات بيمه‌گري شامل صدور ، پرداخت و ... تقویت واحد حسابرسی داخلی را به عنوان یک بازوی نظارتی بیش از پیش احساس می شود .

حسابرسی داخلی که در صنعت بیمه جوان محسوب می شود ، در ابتدای مسیر حرفه ای شدن خود قرار دارد . حسابرسی داخلی برای رسیدن به جایگاه واقعی خود در کشور و صنعت بیمه ، در کنار انجام ماموریت ها طبق دستورالعمل های ویژه هر صنعت نیاز به افزایش آگاهی در این حوزه دارد.

پژوهشکده بیمه می تواند نقش مهمی در افزایش دانش در کل صنعت بیمه داشته باشد و میز حسابرسی داخلی با هدف افزایش دانش در حوزه حسابرسی داخلی تشکیل شده است و بنا دارد با استفاده از دانش پژوهشگران و مدرسان حوزه دانشگاه ، تجربه حسابرسی داخلی در سایر صنایع و ایجاد پل ارتباطی بین دانشگاه ، سایر صنایع و صنعت بیمه به افزایش سطح علمی شاغلین در حوزه حسابرسی داخلی صنعت بیمه کمک نماید .

این میز با اندکی تغییر از دی ماه سال 1399 با انرژی و انگیزه زیاد ایجاد شده و کمک همه علاقه‌مندان به حسابرسی داخلی را می طلبد .

مرتضی اصلانی لوحه سرا

راهبر میزحسابرسی داخلی

مدیر حسابرسی داخلی شرکت بیمه کوثر (سهامی عام)

دبیر کارگروه حسابرسی داخلی سندیکای بیمه